Kategorier
Stockholm

Miss

Ernst Haas-boken blev försenad men är nu på gång. Tisdag eller onsdag?

Har klätt mig alldeles för varmt, upptäcker jag när jag stressar till busshållplatsen. Ja ja, vem bryr sig om om jag luktar lite svett.

Busschauffören förvarnar snällt nog att min tilltänkta avstigninghållplats, Londonviadukten, är avstängd så jag hoppar av hållplatsen innan. Det förbereds för en massa trassel och avspärrningar vid nämnda plats. Staket ställs upp och en stor lastbil blockerar cykelbanan.

Träffar Risto Ruusti på Järntorget och försöker sen hitta bokreleasen med mera på Österlånggatan, utan framgång. Får kolla upp vad det var jag missuppfattade. Istället blir det käk på S:ta Clara, några öl slinker också ner.

Inne i Gamla stan är det en hel del kids med bihang som kör pokémon go. Då får de iallafall motion samtidigt med skärmtiden. Annars är jag genuint orolig för den uppväxande generationens skärmvanor, de kommer få stora hälsoproblem tidigt i sina vuxenliv.

 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020
%d bloggare gillar detta: