Kategorier
Stockholm

New York eller inte

Får mejl från ”Erik i New York”: Det är för närvarande ett inreseförbud till New York från europeiska länder. Det finns fortfarande inget datum för när inträdesförbudet kommer att upphävas. Är pessimistisk beträffande corona och därmed även angående en resa till New York. Ingenting kommer vara som förut om man kommer dit och det blir man bara deprimerad av. Läser i DN : Mord, skottlossningar och kidnappningsförsök på tunga politiker. Så har det högerextrema våldet sett ut i USA under månaderna inför höstens presidentval och Inför valdagen på tisdag har Donald Trump uppmanat den högerextrema gruppen Proud Boys att ”vara redo”. Kanske inte längre ett land att besöka?

Gör så ännu en tråkig intervju, sju sidor med frågor, och letar upp cirka 20 representativa foton att bifoga. Herre jävlar! Överför bilderna via Dropbox (tror jag, har aldrig gjort det förut).

Scheisseväder ute, ser jag genom arbetsrumsfönstret. Behöver som sagt inte gå i dag, får sleva i mig reservproviant i form av en burk gulaschsoppa. Överlever nog. Ska kanske göra som i bilden nedan, det verkar skönt.

Funderar på morgondagen då jag har biljett på Filmstaden. Är det coronastängt? Får kolla.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”New York eller inte”

Stängt för kommentering.