Kategorier
Stockholm

Som en magnet

Diverse ting dras åt mitt håll i detta nu, man är som en magnet. Min beställda jacka ”ist auf dem Weg”, nästa linspaket skickas den 13:e. Mina beställda böcker har jag dock inte fått någon avisering om. Än.

Då mitt fotograferande ofta inspireras av samtida konst har jag undrat över Bukowskis visningar av Contemporary art & Design. Får ett mejl som aviserar denna visning från i dag och över helgen. Måste ses! Skriver genast upp det på helglistan. Ska fråga överste Drozdy om han vill hänga på, det brukar även finnas god fotografi på de här visningarna.

Det blir en och annan bild gjord även i morgonens höstdunkel. Bokstavligen mest skräpbilder, men jag gillar dem.

Ett bokpaket ligger plötsligt i min postbox. Hjalmar Söderberg Det blå ankaret och Selja Ahava När saker fler från skyn. Är kanske mest nyfiken på den sistnämnda, som bland annat tilldelats EU:s litteraturpris.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020
%d bloggare gillar detta: