Kategorier
Stockholm

Suddfredag

En bra dag på jobbet egentligen. Har dock inte någon större glädje i de tre extra slipbanden jag hittade för det sa bara snipp, snapp, snorum innan de var förvandlade till ett kackalorum. Men eleverna gillar verkligen att hålla på och fila och greja med träbitarna. ”Det är som på träslöjden fast roligare!”

Tänker korrigera mina kontaktuppgifter på coop.se, där jag fortfarande har min utgångna mejladress. Men, det lösenord jag antecknat i min kodbok funkar inte. Tycker att det ofta är så nu mera. Och det finns inte heller i datorns så kallade nyckelring. Men det enda jag missar är info om rabatter, tror jag.

Suddfredag!

Fågelåret i Sverige, en publikation från Birdlife Sverige, ligger en dag i min postbox. Den innehåller en sammanställning av året i Sveriges fågelmarker 2019 med rapporter från bland annat Svensk Fågeltaxering, Ringmärkningscentralen, Nationella rapportkommittén, Raritetskommittén och fågelstationerna. Så nu är helgläsningen säkrad.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020