Kategorier
Stockholm

Råttgift

Nästa bokpaket innehåller Orwells 1984 och Tavlor på en utställning av Teodor Stig-Matz. Den första har jag och den andra har jag aldrig hört talas om, men när jag läser om den bir jag nyfiken ändå. Hade tänkt avbeställa bokpaketet annars. Beställer även två böcker om Hammarby sjös historia, den första av misstag. Vill ha en, visste inte att det finns fyra och beställer bok fyra innan jag inser mitt eventuella misstag. Det kan ju bli att jag istället beställer tvåan och trean också.

Sol även dag, men det blir nog en innedag ändå. Fick bilder så det räcker i går. Om jag inte går ut med sopor och förpackningar, det bör jag göra.

Hoppas få ihop energi till att kika på hårddiskarna, och till den ständiga helgpunkten städa. Det finns alltid ett dammigt hörn nånstans.

”When you wake up in the morning, Pooh,” said Piglet at last, ”what’s the first thing you say to yourself?” ”What’s for breakfast?” said Pooh. ”What do you say, Piglet?” ”I say, I wonder what’s going to happen exciting today?” said Piglet. Pooh nodded thoughtfully. ”It’s the same thing,” he said.

Frukost och morgonfika!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Råttgift”

Alltid sen frukost ofta frökost med nötter på gröten. Vila bra för kreativiteten, eller hur. Du behöver landa mitt i allt skapande! God lycka!

Det går att vara kreativ inomhus också. Sitter då och filar på mina bloggtexter och kommenterar bilderna i dem. Vilar däremellan och låter idéerna komma till mig.

Stängt för kommentering.