Kategorier
Stockholm

Hårda disker

Skippar skogen och ägnar istället tid åt att gå genom de återfunna bilderna på hårddiskarna. Mest gatufoto men redan då plåtade jag abstrakt. Hemskt mycket skräp, men en och annan användbar bild och några kära återseenden. Och jag har nog utvecklats som fotograf sen 2012. Då var det minst 95% gatufoto, i dag är det typ bara 2% gatufoto av det jag gör.

Roligt att det funkar med hårddiskarna, jag hade ju gett upp dem efter att de slocknat på grund av strömspiken en granne skickade upp.

Bilden: Ljusa partier mot en i övrigt mörk bakgrund, under en bro vid Slussen. Typiskt Matti-konst-igt!

Min utnämnelse till allkemist har återkallats, det är fortfarande stopp i vasken och det är inte på grund av guld. Det får bli en fysisk rensning vad det lider. Mysig uppgift! Men den måste göras å det snaraste, för diska är nåt jag får göra tämligen ofta nu under sommaren och då kan det ju inte vara stopp.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Hårda disker”

Steget från allkemist till alkemist som Strindberg är inte långt. Var beredd! Det händer nåt i vasken 🙂

Stängt för kommentering.