Kategorier
Stockholm

Last of the mohikans

”Då sa den tappre siste mohikanen, vilda västern är ej som förut.” Får tips från Netflix: Den siste mohikanen. Tyckte filmen var bra, det här är kanske en serie. Vet inte inte om jag har tid att se den.

Bevistar Fotoklubben Avtryckets utställning på Timmermansgården. Mycket natur och annat som inte faller mig omedelbart på läppen. Johanna Nordlander var nog den enda utställaren som gjort bilder jag kunnat göra.

Själv tar jag mitt foto till ännu en nivå – en lägre. Eller är jag kvar på samma låga. Men lågan brinner fortfarande, det är huvudsaken.

Har ungefär 600 steg kvar till de 8 tusen när jag kommer hem och får ta en kompletterande runda runt kvarteret. 83 dagar i rad över 8 k nu. När ska det sluta?

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Last of the mohikans”

Stängt för kommentering.