Kategorier
Stockholm

Förfall

Testar att skriva ut på fotoskrivaren och får fortfarande svarta bläckstreck på den utskrivna bilden. Kollar nätet och finner följande nedslående svar:

”Common problem with the 3880, discussed a lot on this site. Usually a bad PK/MK switch assembly inside the print head assembly, and usually very costly to repair by Epson service unless you can do the work yourself and get the parts.”

Jaja, den börjar bli gammal den med. En ny Epson SureColor SC-P900 kostar 13 455 SEK. Jag tror jag tar två!

Skattejämkningen är något att ta itu med, får kolla med Skatteverket hur jag gör när inkomsten kommer att variera efter hur mycket extra jag kommer att jobba varje månad.

Och regnar gör det, där ute.Tror det ska upphöra vid lunch. Då kan jag tänka mig att knalla in till Scandinavian Photo och fråga om min skrivare och om jag kan lämna tillbaka nyss köpta färgpatroner. De behövs ju inte om jag köper en ny skrivare.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Förfall”

Stängt för kommentering.