Kategorier
Stockholm

Party party

Helikopteraktiviteten över Orminge var flitig under kvällen och natten och fortsatte under morgonen. Har ingen aning om vad de spanade efter. 

Min vana trogen promenerar jag när jag ska nånstans, nu till Sven-Harrys guldhus. Ser att Waza bryggeripub har ersatt Monk’s, same, same. Partajar med Öyvind en stund och är förtjust över vad jag får se. Gillar konstnärer som har många strängar på sin lyra. 

En lätt överjäst man kommer mullrande nedför mäster Samuelsgatan i sin svarta klimatförstörande Lamborghini. Samtidigt börjar vänster menisk halka lite hit och dit så jag tar tuben från TC till Slussen. Traskar hem mina steg med marginal ändå, 10 214. Nio dagar kvar till etthundra.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Party party”

i sin svarta klimatförstörande Lamborghini… anar jag avundsjuka.. du har snart en. Från Blå Tornet just efter ett pangmöte. Mätt av spagetti och köttfärssås, åh

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.