Kategorier
Stockholm

Grymt

Köper en bok av min fotokompis Lars Arned, Slowly we fall. Snacka vilken grym jävla bok! Suverän!

Läser om Utö  i Fåglar i Stockholmstrakten. Totalt har 120 arter konstaterats häcka på södra Utö och 268 arter har observerats på ön. Fler än jag sett sammanlagt. Senast jag var där var för att kolla gamla gruvans varphögar. Nu blir jag sugen att kolla fågel. Kanske en utflykt i maj?

Kollar Bajen – Östersund för om möjligt kunna se en av mina elever knalla in med en bajenspelare handen och där är han. Tror han gick in med Mads Fenger eller Simon Sandberg. 

Inget vikarierande i morgon utan jag kan gå till frisören istället. Sen tar jag kanske en tur in till stan efter en riktigt varm vinterjacka. Den jag har är minst 15 år gammal och illa medfaren. Funkar i skogen men inte på stan eller jobbet. Och jag kände inte minst under de två gerillatimmarna att det kan vara skönt att ha ett riktigt värmeskåp att krypa in i när man vet att man behöver stå stilla utomhus i höst-och vinterkylan. 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

4 svar på ”Grymt”

Nog lär du får till en GRYM bok. Ge dig själv lite boost och steppa upp och sluta gnälla. Det finns där. Ett värmeskåp behöver även jag, mys, vill inte ha mitt gamla skrälle i vinter. Även jag såg Bajen Östersund i ett vardagsrum i Gustavsvik, åtminstone slut fasen då avgöranden Bajenmålen trillade in.

Min blogg är min dagbok och jag skriver vad jag gör och upplever. Gillar man inte vad jag skriver får man väl hitta annan läsning.

Stängt för kommentering.