Kategorier
Stockholm

Buzy

Mycket att göra i dag. Funderar på att lämna in en dunjacka på kemtvätt innan jag kliver på bussen in till stan. Googlar och får motsatta besked, å ena sidan Du ska aldrig kemtvätta dina dunprodukter, å andra sidan att det är dyrt att kemtvätt dunjackor för det tar tid att få dunet torrt. Avvaktar nog med det. På stan ska jag först och främst träffa Lasse A och byta mitt ex av boken jag köpte av honom i samband med gerillahängningen. Det var några dubblettbilder i den och jag ska få ett nytt och felfritt ex. Jag har en färgpatron, den sista, att hämta upp på Scan Photo och till sist en vernissage/utställning på Horns.

Ska försöka komma ihåg att köpa kaffe på hemvägen, dricker det sista på morgonen. Allsvenskan och Premier League rullar vidare med en massa matcher under helgen, men för närvarande har jag tappat lusten att kolla.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Buzy”

Dunjacka tvättar du bäst själv. Jag tar en bit Barnängens barntvål och kör den i 30 grader, för att inte vanligt tvättmedel ska tvätta ur det feta i dunet. Sen är det bra med en tumlare. Men jag brukar bara skaka jackan då och då under torkningen så blir det så bra så. Du kan nog googla om du inte tror mig. Har gjort det många gånger.

Stängt för kommentering.