Kategorier
Stockholm

Solnedgång

Överraskar min samtid och framförallt mig själv med att utan problem byta router. Installationen av nya skrivaren går också smärtfritt, återstår konotorskrivaren. Den vägrar göra skriva ut i svartvitt innan den fått en ny cyanpatron installerad. Kinkig rackare. Knäcker sen ett gångjärn när jag ska kika på vad färgpatronen har för beteckning.

Mina elever hämtar mig för att visa denna fina solnedgång och jag tar en bild genom fönstret med mobilen.

Tänker mig att ta med min 10-24mm men hittar den inte. Har antingen förlåt den här hemma på nåt särskilt mysko ställe (mest sannolikt) eller tappat den under nån utflykt.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Solnedgång”

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.