Kategorier
Stockholm

Duva

Ska logga in på min bank men det går inte förrän jag svarat på ett gäng frågor. Förutom min adress och mitt telefonnummer (hoppas jag får tillbaka det) vill de veta om jag är amerikansk medborgare, om jag avser att stanna i USA längre än 6 månader, om jag anser mig bosatt i USA, om jag gör/tar emot penningöverföringar med mera. Mina tio dagar i New York, då jag använde mitt kreditkort tämligen ofta, sätter tydligen myror i huvudet på banknissarna.

Trots förlusten i går leder Djurgården fortfarande allsvenskan. Detta efter att Häcken spelat oavgjort mot Varberg. Sa det i fredags när jag jobbade, det är lagen på den nedre halvan som är läskigast att möta. Möter du ett topplag finns tändningen och inställningen där automatiskt. Mot Degerfors trodde djurgårdarna att de hade mer tid än de hade och det blev för många tillslag på bollen, för dåligt tempo och på det dåligt försvarsspel med misstag och mål i baken som följd.

%d bloggare gillar detta: