Kategorier
Stockholm

Titta det snöar

Börjar min runda på Slussen där mina fotopolare i gruppen Punktum hängt bilder på byggplanket och nu försökte uthärda kyla, vind och kornsnö. Jag tar Centralbron och Riddarholmen mot Stadshuset och Hantverkargatan. Snöfallet har nu upphört och jag är lite besviken. Slinker in på Galleri Helle Knudsen där Galleri Helle Knudsens konstförening Konstsällskapet Våga har 30-årsjubileumsutställning. En hel del bra grejer där.

När jag kommer ut har det börjat snöa och nu med rejäla flingor. Jag fortsätter upp till Fridhemsplan och sen över till St Eriksplan. Ser många barn och en och annan hund som är lika förtjusta över snön som jag. Torsgatan mot Centralen och jag tar mig ner till Blekholmsstranden där jag plåtar betong.

När jag är tillbaka på Slussen har Punktum för länge sen gett upp, bilderna låter de hänga kvar. 12 484 steg på 2,5 timme ger ett gott gäng snöbilder. Hade klätt mig bra och frös inte någonstans, efter bussresan hem och en sväng på Coop var jackan dock blöt och något kall.

Jag publicerar bilderna i den ordning de ligger i bildmappen. Stay tuned för några ganska bra rackare.

%d bloggare gillar detta: