Kategorier
Stockholm

Mr Frost

Man får passa på när tillfälle ges att ta bilder med frostflingor på busshållplatsglasen. Plåtat med mobilen för övrigt.

Letar bilder till Street retrospectiv-boken. En massa bilder saknas i Lightroom-arkivet efter flytten från gamla datorn. Förhoppningsvis finns de att leta upp på nån extern hårddisk men det är ett jäkla jobb när man inte minns hur bilden ser ut.

Utställningsmappen är inte komplett så där får jag också leta efter bilder innan jag kan ställa samman ett magasin/katalog. Utställningsbilderna är i stort printade och klara, väntar in min redigeringsbildskärm innan jag printer de sista. De beställda A2- och A3-ramarna kommer i veckan, de svartvita fotografierna är printade i A4 och ”A4-kvadrat” och de kommer jag lämna in för professionell inramning med passepartout. Några av järnvägsbildern kommer nog med, vet inte i vilken storlek. De gör sig bäst i A2, men övriga svartvita är ju så mycket mindre. Eller så blir de killade darlingar.