Kategorier
Stockholm

Sista moffedagen

En fin abstraktare, minimal, fin textur.

Nu börjar det vara dags att få tillbaka lite ork och stabilitet, tycker jag. Prio 1 blir i så fall att boka Galleri Bellman, prio 2 är att ta itu med teven. Klarar mig i och för sig utan teve, men den kostade en del så den kan ju inte bara få stå där och samla damm.

Sista dagen med morfintabletter, om ingen smärta tillkommer. Fortsätter med 2 alvedon, 4 ggr per dygn. Enligt ordination. Blir intressant att se hur mina drömmar påverkas när morfinet tas bort. Tror inte intresset för mina drömmar är stort, men jag kan säga så mycket att miljön för desamma växlade från min mage när jag låg på sidan, till området Bastugatan, Brännkyrkagatan, Pustegränd, när jag låg på rygg. Fram och tillbaka hela tiden. Fick några bilder med mig genom uppvaknandet, ska se om jag kan visa dem.

4 svar på ”Sista moffedagen”

Jag vet ju inte hur ont jag skulle ha utan mina smärtstillande. Anar ibland lite gnissel från höger axel och när jag hostar känner jag aty magen är öm.

Polerad betong genom glasruta? Stiligt! Blicken vandrar hela tiden ut utanför bilden för att försöka avslöja vad reflexionerna kommer från…
Har just fått veta att jag, på min födelsedag, ska få tre guldkorn inopererade och tre prickar tatuerade (mina första!) som riktmärken för strålningen. Inkontinens på alla håll är att förvänta. Men jag är fortfarande glad att jag slipper det du varit igenom. Hoppas du inte får moffeabstinens. God bättring!

Guldkant (-korn) på födelsedagen, gratulerar! Gaddning på det! Har också en och annan skvätt inkontinens att se fram emot. I morgon blir första dagen utan morfin, får se hur det känns. Har ju kvar piller om jag skulle behöva, men det är bäst att tända av, tror jag. Håller tummarna för att det blir bra för dig.
Kul att du gillar bilden!

Stängt för kommentering.