Kategorier
Stockholm

Regn

Regn genom bilruta.

Det blir en kapplöpning med tiden som jag sannolikt kommer att förlora. Jag avser då frågan om jag kommer att vara up and going till lördagens alla vernissage. Ner till Sötälje tror jag inte att jag åker oavsett, litar inte på pendeltågen. Och att ha en urinpåse på benet fordrar logistisk planering för tömning. Tillkommer då att orka hålla sig gående och stående flera timmar. Ser att det ska regna hela helgen, det gör ju valet enklare. På onsdag, kl 8.30, ska kateter och sårklamrar bort och sen blir jag kvar några timmar så de ser om blåsan funkar som den ska. Hoppas orka åka kommunalt.

Värdet på mina fonder minskar med flera tusen per dag nu. Börser rasar och banker går omkull, är verkligen kapitalismen det bästa människan förmår att åstadkomma? Men snart skvätter det in pensionsstålar, så man får glädjas över det lilla. 

Lätt värk i axlarna under förmiddagen, uthärdligt än så länge.

2 svar på ”Regn”

Vilken lyster! Mariaberget!? Eluppvärmd bilruta?
Axlarna: Vilken misshandel det där ingreppet verkar ha varit!

Bellmansgatan, sitter i polarens bil och är på väg hem efter utställningen.
Axlarna fick stryk av bara h-e! Vad jag förstår vilade det mesta av kroppstyngden på axlarna under operationen. Första kvällen hemma var värst, då gjorde det så ont att jag nästan tappade andan.

Stängt för kommentering.