Kategorier
Stockholm

Urban geometri

Gillar skyltgeometrin, annars inget särskilt.

För första gången på mycket länge sover jag sammanhängande, utan kisspauser. Ska kanske be om att få behålla katetern. Eller inte, den är lite opraktisk dagtid.

Är rätt övertygad om att jag köpte en fjärrutlösare men den ligger inte där den borde ligga. Jomen titta, det gör den ju! Ska också leta efter en bläckpenna som är förlagd sen länge. Den köpte jag för att rita med. I övrigt kanske jag printar några nyc-bilder jag är säker på att jag vill ha med på utställningen. Kanske går jag ut till återvinningen med förpackningar. Dagen är full av möjligheter.

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: