Kategorier
Stockholm

En titt i spegeln

Så blev det den 19:e mars även i år. Inte mycket att göra åt det. Vaknar kl 5, en koltrast sjunger de första vårstroferna i morgonljuset. Den har att sjunga upp sig, för ärligt talat lät det inget vidare.

Fortsatta problem med blåsan gör att jag inte kan somna om så jag går upp kl 8 efter att ha läst tidningarna på mobilen. Man kan säga att jag mår piss rent bokstavligt. I övrigt mår jag som vanligt.

Inga planer för dagen, jag är ju sjukskriven för 4-6 veckor, en och en halv har gått.

Associerar till Beatles-låten ”She Came In Through the Bathroom Window” när jag ser bilden nedan.

2 svar på ”En titt i spegeln”

Den Beatles-låten har jag aldrig hört, trodde jag hade hört alla. Koltrast som behöver sjunga upp sig, han sjunger nog perfekt i maj, så du inte behöver tänka på annat än fåglar, foto och dina barn på Fritids.

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: