Kategorier
Stockholm

Sju resor värre

Solbadare på Hornsgatspuckeln är ett säkert vårtecken trots att det bara var slutet av februari. Nu i mitten på mars känns det mest årtidslöst, mellan vinter och vår.

Fortsätter kolla bildbiblioteket efter NYC-bilder, därtill finns det ett gäng bilder på vift som jag ska försöka orka leta efter och sen gå genom. Det kostar lite lärpengar att bemästra rullmataren till printern. Nu vet jag hur jag gör för att fylla ut pappret med vald bild, innan jag printar. Inställningarna skiljer sig från bild beroende på hur jag beskurit dem. Sen slarvar jag ibland och glömmer ändra inställning från svartvitt till färg. Men det ska bli kul att hänga dem så småningom.

Pinterest undrar om jag fortfarande längtar till New York. Har ju redan varit där sex gånger så nästa resa kan bara bli sju resor värre. Men absolut!

2 svar på ”Sju resor värre”

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: