Kategorier
Stockholm

Låt det rinna, låt det rinna…

…ända till advent! Eller hur den nu går, jullåten.

Dystopi i väntrummet: Det kommer att bli 40 grader varmt i sommar , inget vatten. grundvattnet kommer sjunka och en vattenflaska kommer att kosta 500:- . Ja ja, då är ju lite läckage ingenting.

Har tid kl 8.30, men tiden går. Ännu kl 8.45 har jag inte kommit in. Men den som väntar på nåt gott… Till sist får jag så katetern ryckt och klämmorna, agrafferna, bortnupna. Får låna ett par coola landstingsbrallor och förses med droppskydd. Tillsammans med en kanna vatten placeras jag sen åter i väntrummet. Första gången ska jag kissa själv, andra gången ska det kollas att jag inte har bakterier i urinen. Inget sånt. Bladderskanning aka ultraljud, utmärkt värde. Får förhållningsordern att inte dricka före hemfärd för om det kommer kommer det snabbt och du gör på dig. Spännande!

Blir intressant att se hur det blir med nattsömnen, hur ofta jag behöver gå på toa nattetid postop. För jag sov till sist riktigt bra med kateter. 

Under tiden får jag cirka 60 lajks på mina insta-bilder av Niels och textar med en ung före detta kollega som fyller år i dag.

Glömmer fråga om jag får dricka en öl på matchdagen 1/4. Det sas inget om det muntligt så det kommer jag att göra. 

2 svar på ”Låt det rinna, låt det rinna…”

Nu är det gjort! Bravo. Alla värden fina. Nytt liv helt enkelt. Utan det som kunde ha blivit. Grattis. Drick en massa öl när det inte svider längre, eller vad det gör.

Stängt för kommentering.