Kategorier
Stockholm

Självleka och självläka

Tomt på SÖS-akuten så jag kommer in direkt. EKG-as och det kollas blodtryck med mera. Sen blir tempot allt lägre och jag får vänta på röntgen. Röntgen visar att axeln är bruten. Får vänta igen på att en läkare bestämmer vad som bör göras. Läkaren behöver konsultera ortopeden, jag får en så kallad slynga som stöd för axeln. Den väntat jag på nu sen en trekvart tillbaka. Sen ska axelhelvetet självläka och jag får starka smärtstillande att hämta ut. Mums!

8 svar på ”Självleka och självläka”

Aj, jag får köpa mer katrinplommon på Coop denna gång. Säg till om du kreverar efter nåt. Smsa! Allt blir bra igen 💯

Smärtmedicinen kan orsaka förstoppning. Tror inte det sker i axeln. Skönt att/om du slipper operation. Det vore ju dubbelt jobbigt!

De var ett illa besked ang axeln. Inte undra på att du har så jäkla ont. De blir väl många veckor innan axeln läkt och sedan att få upp styrka i armen. Du får börja en 25mm, sedan en 35:a och öka för hand.
Krya på dej vännen.
/Sven

Men det är ju i axeln det har skitigt sig 😊Konstigt att jag inte fick med nåt laxermedel. Har å andra sidan på sånt och katrinplommon kvar.

Skönt att du fått bekräftat vad som hänt i axeln och att du får nån sorts stöd för den, det borde väl underlätta lite

Bra att få bekräftat men när de inte gör nåt åt det… Ska på återbesök om tio dagar, kanske är det den tiden läkningen tar?

Stängt för kommentering.