Kategorier
Stockholm

Första dagen…

…av mitt nya liv. Misstänker att den kommer vara lik de flesta dagarna i mitt förra. Det borras i iallafall lika mycket denna morgon som i går. Fattar inte vad det är som kräver så mycket borrande.

Drömmer en massa detaljrikt om att jag är i ett engelskspråkigt land och att jag istället för att genast boka rum på Albert hotell beger mig ut och fotar. Ska inte trötta er med flera detaljer än så. Hör en koltrast sjunga men vet inte efteråt om jag drömde. Mellan borrorgierna hör jag spillkråkan ropa efter son fru.

Såg för övrigt att Danviksbron hakade upp sig vid lunchtid i går och så förblev i ett par timmar. Hade man suttit på bussen då hade man väl blivit sittande, lär ha blivit långa köer.

Ska försöka hitta nån anledning till att åka in till stan. Behöver som tidigare skrivet motionera mig i form till New York.

4 svar på ”Första dagen…”

Stängt för kommentering.