Kategorier
Stockholm

Store front

Min inre latmask är som en boaorm, den kramar musten och lusten ur mig.

Får svar från Tre angående att min mobil plötsligt inte hade nån internetuppkoppling ute på stan och att den kom åter när jag kom hem. Utan att jag gjort något. Tre-supporten tycker att jag ska starta om telefonen samt återställa nätverksinställningarna. Men det funkade ju när jag kom hem, så det borde inte vara fel på nätverksinställningarna. Har inte varit ute på stan sen dess så jag vet inte hur det är med internetuppkopplingen nu.

I det här motivet är det främst dörren och det rektangulära fönstret jag faller för. På grund av diverse detaljer här och där blev det en helbild ändå. Men sen tänker jag att jag ändå ska gå efter första intrycket.
Den här känns bättre!

Får iallafall undan lite disk.