Kategorier
Stockholm

Alsnögatan

Man fotar som man gör, efter eget huvud. En skalle som är proppad med en massa bildintryck av alla möjliga slag. Publicerar sen diverse underligheter med stor spridning vad gäller bildmotiv. Sen rätt som det är samlar jag ihop till en utställning på ett tema eller under ett samlingsnamn. 

Alsnögatan. Lite åt det minimalistiska hållet, igen.

Kollar vad som bjuds på MoMa, Guggenheim, Whitney ’s, ICP respektive Fotografiska i New York när vi är där och hittar inget jag behöver se. Hade varit kul med nån större utställning typ Giacometti på Guggenheim 2018 och William Klein på ICP 2022, men samtidigt ger det ju tid över till annat. 

Kollar förköp av flygbussbiljetter Newark-Manhattan. Behöver klicka på specifikt datum och tid på dagen för att komma till köpsidan. Där står att biljetten gäller i 365 dagar! Väntar nån vecka innan jag beställer biljetterna.

Funderar på hur mycket dollar i cash jag behöver. Svårt att veta då mycket kan betalas med VISA. Men jag har en näve euro att byta mot dollar. I sammanhanget överför jag stålar från mitt sparkonto till personditot för att täcka diverse utgifter.