Kategorier
Stockholm

En strimma av ljus

Fick mitt kaffe till sist efter att ha bytt vatten i bryggaren. Låter sen koffeinet rusa runt i blodomloppet i förhoppningen att jag ska piggna till.

Skrapar ihop nog med energi för att masa mig till bussen.

En strimma av ljus.

Dagens promenad blir lite kortare, från Slussen till Centralen och sen till Medis. I dag går jag längs Södra och Norra Järnvägsbron ditvägen. Var nöjd med att jag kom på idéen att växla euro mot dollar och på så vis inte belasta mitt ansträngda konto. Dessvärre funkar det inte utan jag måste växla via svenska kronor. Får rådet att växla i NYC istället. I fotobutiken går det bättre och jag hittar det jag söker. Riksgatan och Västerlång, Guldbron och Götgatsbacken. Ser en fin liten fotoutställning i Galleri Skåpet, just utanför T-entrén. Tyvärr hann jag glömma vems foton som hängde där.

2 svar på ”En strimma av ljus”

Stängt för kommentering.