Kategorier
Stockholm

Shelter from the Storm

Galleri Bellman/Helena mejlar och vill ha text och bild till galleriets kalendarium och På Stan. Ställd mot väggen skickar jag iväg den här texten:

All in New York

New York City kallas ju för the Big Apple. Efter sju besök ställer jag nu ut mina personliga bitar av äpplet och de kommer i olika smaker: färg och svartvitt, gatufoto, street art med mera, som jag hittat under mina långa promenader.

Vernissage fredag 24/5 kl 15-19, 

Övriga utställningstider lördag- onsdag kl 12-18.” 

Ett skaplig pekoral, eller hur?!

Den här bilden är jag väldigt nöjd med. Den kommer säkert få närmare tio lajks på fejan och Insta. Kanske till och med elva. Sammanlagt!

I kväll är den tuffast möjliga motstånd på Tele2 för Djurgården när Malmö FF är på besök. I och för sig har Dif haft hyfsat lätt för MFF de senaste säsongerna men årets skånska upplaga är vass. Träffar mina fotbollskumpaner innan, som vanligt.

Funderar också på att besöka skolan och dela ut lite vernissagekort. Regnar det så struntar jag i det.

2 svar på ”Shelter from the Storm”

Bra med ”All in New York”. Spänningen stiger. Åk i regn och dela ut vernissagekort!

Stängt för kommentering.