Kategorier
Stockholm

Baksida

Kallt som fan igen på Tele2:s läktare i går kväll, desto hetare på plan. Efter ett rött kort för hemmalagets Tokmac Nguyen lyckas Malmö pilla in ett segermål på övertid. Inte helt rättvist. Mer än så vill jag inte säga.

Kanske tar jag en sväng in till stan och besöker Galleri Sandelin. Har inte så mycket annat för mig. Beror lite på hur mycket snö (!) som faller under natten.

En baksida kan vara vacker, som här Kanalplans västra läktare.

Nacka kommun vill ha medborgarnas synpunkter. Mina synpunkter är att det är förjävligt att folk som bor i flerfamiljshus inte ska ha några grönområden kvar. Tänker främst på Trolldalen, min barndoms skog, som vår moderatledda kommun vill bebygga. Intill ligger Henriksdalsberget med en massa människor som vill ha sin skog kvar. Och det planeras en riktigt stygg förtätning av hela området. Här i Orminge tycker jag att det hus som är kvar att bygga mot träsket inte ska byggas. Sarvträsk är en viktig miljö. Om det ändå byggs bör ansvariga politiker tvingas bo på träsksidan av huset med sovrumsfönstren ständigt öppna så malariamyggorna kan ge dem vad de förtjänar!

Ett svar på ”Baksida”

Stängt för kommentering.