Kategorier
Stockholm

Biljettlucka

Första besökspunkten ut blir en vernissage på Galleri Artsight. ”Art with the concept ”Ola vs Original artist”. Upcycled thrift shop findings. I add stuff and give it a second life. Humor, kitsch & popculture!” Och när jag ändå är i faggorna kikar jag in på Galleri Sandelin och grupputställningen ”Summan av tiden”.

Det blir sen till att traska ett antal steg till ABF-huset och Nordens Fotoskolas vernissage, kanske via CF Hill. Brukar inte gilla fotoskoleutställningar, men va sjutton, det ger ju utslag på stegappen. (Det brukar vara dokumentärt, och det är inte min kopp te).

Diverse fotboll resten av dagen, när jag väl kommer hem.

2 svar på ”Biljettlucka”

Ja det är tur att det finns fotboll. CF hill har jag missat, men inte konstnären Hill, den förvirrade, men bra konst.

Stängt för kommentering.