Kategorier
Stockholm

Skröpligt

Gårdagens solpromenad tog hårt på min skröpliga lekamen. Petade i mig magnesiumtabletten och slapp sendragen sånär som på en känning i nån udda magmuskel. Stel i ryggen och ont i axeln, värkande ben. Undrar ju hur det ska gå i NYC, när vi går minst det dubbla.

Öm i vaden efter ett sent sendrag, och det regnar.

Regna ska det göra även i New York. Sex regndagar, övriga dagar molnigt, säger prognosen. Gör inget, jag saknar bra regnbilder från storäpplet. Men det har betydelse för jackvalet.

Taggtråden och stolpen plus staketskymten adderar verklighet till ett annars abstrakt motiv.

Kom hem med ett försvarligt antal bilder i går och har därtill ett antal från fotosafarin innan att kränga ut. Kör ut så många jag hinner innan jag åker.

2 svar på ”Skröpligt”

Det gäller att inte bara gå, gymnastik. Googla. Jag har gjort många vändor hos fysioterapeuter. Det är mödan värt, googla går bra. Hej i Regnet jag skulle gå till Torsten Renqvist på Spångvägen 21, 100-årsjubileum. Renqvist skulle ha blivit 100 idag och hans dotter är min filosofilärare. Det du.

Stängt för kommentering.