Den tredje dagen

När jag gick och la mig i går, efter rekordantal steg, trodde jag inte att jag ens skulle kunna stå upp i dag. Men en natts sömn did the trick, inte ens min i går ömma lårmuskel hade några invändningar. Klart det känns i benen men man är ju en härdad vandrare sen många herrans år.

Konstaterar att jag missar Tottenham-Liverpool på söndag. Den spelas 12.30  brittisk tid och det bir ju i ottan häröver. Får sikta på Champions league på tisdag och onsdag. De matcherna går kl 14 ungefär, NYC-tid, och då är det mysigt att sitta på en sportpub med en öl och en shepherd´s pie. De har olika tv-skätmar så det lär pågå ett gäng matcher samtidigt.

Gillar sånt här (blöt wellpapp på NYC-trottoar. Skulle kunna vara ett konstverk på Whitney´s.

Var som sagt på Photoville i går. Häftigt arrangemang men jag hade hoppats på en annan typ av bilder och inte så mycket photojournalism. 

Knallar söderut, 6th, Lexington, Avenue A med diverse mellangator. Överallt lastas det av och pirras ner i luckor till källare, rullar på vagnar eller bärs till respektive mottagradresser. Det är dessa människor som håller äpplet rullande.  

Väntar på att No Relation Vintage/L Train Vintage ska öppna. Kommer därifrån med ett par jackor och ett bälte.

Lunchar på the Blind Tiger, det blir en steakhouse sandwich och en Green city från The Other Half brewery. Landar på måttliga 9 773 steg sedan jag bestämt mig för en viloeftermiddag. Kände att jag var på väg att rusa iväg.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

6 svar på ”Den tredje dagen”

  1. Ja det var bra att vila, stoppa världen jag vill kliva av. Allt blir roligare sen. Verkligen ett konstverk du hittade på den blöda gatan i NY. Du har öga för konst, vad ska det bli av dig. Något bra, eller ännu bätyre kanske?

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.