En härmfågel på Sjunde Avenyn

Var på väg att boka en rundtur på Hudson River men vill fundera lite över priset $43. Å andra sidan kan det här ju vara sista resan så jag ska kanske unna mig ändå. En annan idé var att kolla en utställning med svensk undergroundkonst, med konst av Carl Johan De Geer, Marie-Louise De Geer, Lena Svedberg, Lars Hillersberg och Öyvind Fahlström ute i Brooklyn men när jag googlade hade den visningen ägt rum 7-8 september och då är jag ju lite sent ute.

Lite tråkigt ändå med vädret, det molniga. I går var det hyfsat behagligt att vara ute, luftfuktigheten var inte lika hög. Men jag gillar ju att göra bilder av vad solen åstadkommer i form av skuggspel, speglingar och annat. Det har jag hittills inte sett skuggan av.

Tar tuben ut till Bushwick och kollar street art. Blir nästan för mycket graffiti på en gång, och jag vill ju dokumentera allt. Men det är alltid spännande att åka tunnelbana, oavsett stad.

En härmfågel, eller möjligen ett utryckningsfordon, låter ömsom som en leksakskulpruta ömsom som en vrålapa ute på Sjunde avenyn och strax kommer ett portabelt disko farande. Somnar strax ändå.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

Ett svar på ”En härmfågel på Sjunde Avenyn”

  1. S^bra bild. Marie-Louis, jag hon heter Ekman nuförtiden. Efter giftermålet med Gösta, men det kanske var tidigare verk. Carl.Johan är gift med en kompis till mig från Köping, Marianne Lindberg de Geer. Men det är en annan historia. Bara roligt att tänka sig att du går omkring därborta i New York. Det får jag nog aldrig göra igen. Lyckos!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.