Photographer´s cut

Nåt är knas med bloggen, får ett error-meddelande innan sidan öppnas. Oklart vad det beror på och hur det ska åtgärdas. Det får väl ge sig. 

Ett nytt bokpaket från bokklubben anmäler sin närvaro: Dostojevskij (ständigt denne Dostojevski) Krokodilen respektive Birgit Vanderbeke Jag är så glad att jag är född. Är inte säker på att jag kommer att läsa någon av dem. Å andra sidan har jag snart tid över till att läsa böcker när min DN-uppsägning är fullbordad.

Känner på mig att i dag är dagen då jag vinner stort på Lotto. Skulle behöva stålar då mitt konto närmar sig noll och det är massor av december kvar. Mitt nystartade ISK-konto står redan på – 190:-. 

Regnet upphör och då sikten är 6,4 km vågar jag mig ändå till frisören. Och strax är det fullbordat, tre månaders tillväxt ligger som mer eller mindre grå tussar på golvet

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2018

2 svar på ”Photographer´s cut”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.