Kategorier
Stockholm

Lördagen under kontroll

Ska kanske läsa manualen till nya kamerahuset. Det följde med en liten sladdstump som jag inte vet vad den är till för.

Planerar nästa kontrolljakt. Kan bli de nio som är placerade runt Järla- och Sicklasjöarna. Det jag har att fundera på är dels i vilken ordning och dels från vilket håll de svåraste ska angripas. Några kräver nog kompassorientering. Spännande och kul. Och jobbigt! Men jag ska hålla ett öga på vädret, det ser ut att blåsa och himlen är grå.

Laddar med frukost och senare med lunch innan jag startar dagens motionerande. Det utlovade regnet för söndag verkar ha återkallats och då är det iallafall väder för ännu en promenad. Kan ju behöva vila också.

txt

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Lördagen under kontroll”

God Helg. Jag slavar vid datorn, skriver om Etik och moral måste till vid skapandet av AI-system, samt digital kommunikation.

Stängt för kommentering.