Kategorier
Stockholm

Och solen har sin gång

I receptionen för vårdcentralen sitter Susanna, min gamla elev från Brannhällskolan. Lätt att känna igen trots kanske 27 år gångna. Alltid öppet-appen skickar ett meddelande kl 8.59. ”Du har en tid kl 9.” Skulle skickat den till sköterskan för jag kom inte in förrän kl 9.05. Höga värden även här och jag får ta ett EKG. Sen till doktor Kajsa. Får en tablett och sitter sen och väntar på att den ska verka. Får sitta en god stund, en dryg timme. Sen tas ett nytt blodtryck, ingen skillnad.  Får recept på två blodtryckssänkare och jag kommer få en remiss till ultraljud i Sickla. Bra valuta för pengarna! Går ner till labbet för blod- och urinprov. Hämtar ut receptet och vinkar till Susanna, går hem och tar en alvedon. Har haft huvudvärk sen i morse.

%d