Kategorier
Stockholm

Under pressure

Skickar en fråga till 1177 beträffande mitt blodtryck: uppsöka vårdcentral eller köra självbehandling. Rekommenderas att uppsöka vc. So be it! Kollar blodtrycket efter en natts sömn, ett värde är det högsta hittills. Ringer vårdcentralen kl 7.45 för att boka tid. Telefonsvarare och ett par knappval. ”Vi ringer upp dig kl fem över halv nio”, säger telefonsvararrösten. Får tid kl 9.

Sverige-Portugal, Sverige gick som tåget från start, 3-0 redan i paus och 5-0 till sist. Precis som jag trodde 🙂 Kosse, Ryttling Kaneryd och Blackstenius bäst i det svenska laget, i det portugisiska gillar jag Jessica Silva och Norton. Sen gillar jag Cmore-studion,  Vicki Blommé, Frida Nordstrand och Lotta Schelin. Kompetent snack och de uttrycker sig väl, helt enkelt. 

2 svar på ”Under pressure”

Mitt tips ta blodtrycket mer än en gång. Jag får alltid högt på första och normalt på andra. Med denna Omron

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: