Kategorier
Stockholm

Lampa

Får meddelande att New York Pass betalar tillbaka pengarna. Får samtidigt svar på mitt mejl till Nordea, ”Om du fortfarande inte fått något svar så föreslår vi att du gör en kortreklamation.” Underligt att de i telefon sa att enda vägen var att polisanmäla för bedrägeri.

När jag gick tillbaka från Coop tänkte jag på den gamla tiden, när man fortfarande skickade brev. Hur man väntade och längtade att få höra från de man tyckte mycket om. Nu har jag fyra fönsterkuvert i postboxen, tre innehållande pengakrav. En är en inbjudan till hörselveckor, men jag hörde tornseglarna i stan i går och ”syrsorna” i sommarnatten och så länge jag hör de ganska högfrekventa ljuden bör hörseln vara okej. Elräkningen förstår jag mig inte på, den var runt 1 000:- i våras, nu under 500:-, trots allt prat om dyr energi. Får även papper från Tre angående mitt abonnemangbyte, jag kommer tydligen ha ett tillfälligt telefonnummer. Vad ska det vara bra för och hur ska nån som vill ringa få veta det?