Kategorier
Stockholm

Coloradoskalbaggar

Sthlm 01.

Det tar ett par dar att smälta Planketintrycken. Alla bekanta man träffade och snackade med, många man inte sett på länge eller på mycket länge och inte minst de besökare som ville prata med mig om mina bilder. Hur trevligt som helst!

Vi utställare fick varsin goodie-bag med bland annat en vattenflaska med Planket40-logga, tidningen Fotosidan och flera fina erbjudanden. Som 200:-400:- rabatt vid köp för 2000:-/4000:- på Scandinavian Photo, 10% rabatt på inramningar och passepartouter på Ramverkstan, det senare passar bra inför min februariutställning. 15% rabatt om jag vill ställa ut på Galleri S och 20% rabatt på valfri fotobok på Galleri Kontrast. Sen var det ju jättekul att sälja en bild, det var ett tag sen det hände.

2 svar på ”Coloradoskalbaggar”

Stängt för kommentering.