Kategorier
Stockholm

Empire State of mind

Nu har jag gjort något man aldrig ska göra. Jag har försökt att åka tillbaka.

Jonas Gardell
Empire State of mind.

Sover inte särskilt bra trots att jag varit vaken i tjugo timmar. Rumskompisarna slår av AC:n då de tycker den låter för mycket. För en som sover med öppet fönster året om blir det då för varmt. Öppnar fönstret och ligger sen och lyssnar till hur storstaden vaknar efter att aldrig ha somnat. 

Överraskas av en överdådig frukostbuffe och vräker i mig bacon and scrambled eggs, yoghurt med bär, bagels, kaffe och juice. 

Dagens aktivitet är sightseeing med Big bus där vi får jobba med att hitta busshållplatsen som markeras av en snubbe med en flagga på ryggen. Gissar att den finns nära Empire State Building och det visar sig stämma. Turen ger mina reskamrater en orientering var olika sevärdheter är belägna.

Käkar på The Playwright och ser Napoli mot Liverpool i Champions league.