Kategorier
Stockholm

Blått & svart

Lite abstrakt, igen.

Soligt fortfarande när dagen övergår till eftermiddag. Borde kanske utnyttjat det för fotografisk verksamhet. Men det kommer ju fler soliga dagar, kanske. Får vara stand by i morgon och eventuellt ta en ny sväng till Slakthusområdet. Se vad jag kan göra med telegluggen.

Går ner till Coop, fastighetsförvaltaren kapar två feta grenar på ett träd. Oklart varför, inget jag noterat. Lekplatsen vid Ormingehus är puts väck. Borta i centrum rivs en hög betongmur av en grym maskin med käftar av stål och den tillfälliga gångbron från torget till centrums övre plan är redan borta. Svårt att se vad som pågår uppe på torget. Strax ska parkeringsdäcket utanför mitt sovrumsfönster rivas, demolition överallt. 

2 svar på ”Blått & svart”

Stängt för kommentering.