Kategorier
Stockholm

På resande fot(o)

Man har ju varit ute och rest. Fast det var ett tag sen senast. Kameraköp har tärt på plånboken de senaste åren. Skulle kanske vilja ha en 5D mk II:a till med fast 35mm innan jag är helt nöjd? Ska kanske sälja 40D, 50D och 16-35:an?

”Rast i Dublin”

Sen kanske jag kan börja resa lite igen. Är lite sugen på skitiga städer, men vill även återse Dublin och Irlands västkust. Glasgow är en skitig stad, Belfast också. Börja i Skottland, resa via Liverpool och Blackpool till Belfast och sen ner till Dublin och till sist landa på ”en ö i Atlanten, ingen vill veta var”.

Backstreets of Waterford ”

Irland har jag besökt vid sju eller åtta tillfällen. Har kollat sydkusten och de tre halvöarna Beara, Dingle och Kerry och öar i havet som Skellig Michael och Clear Island. Cliffs of Moher och Inishmore/Aran Islands, Galway, Clifden, Cleggan och Inishbofin, Achill Island och Donegal och Kilcar. ”

”Burkatt”

”Dublin is a city full of humour
Dublin is a city full of wit
Dublin is a city full of buskers
playing old Waterboys hits
but what it means to me the most –
Dublin is a city full of ghosts”

”Övergiven studentbostad i Dunedin”

New Zealand var en fullständigt underbar upplevelse, men ligger tyvärr för långt bort. Men vilken, natur! Och vilka äventyr!

”Mikri Vigla Beach, Naxos”

Naxos, Amorgos och Aegina, Grekland. Är ingen bad och solmänniska, men kul att ha provat på.  Alger och röd multe, Mythos och retsina.

”Bara några kattor”

Nä, städer får det bli till att börja med. Sen kanske jag sadlar om och börjar fotografera natur. Det är något gamla fotografer gör, läser jag i Micke Bergs blogg.

Bilderna är inscannade och håller därför  kanske inte högsta tekniska kvalitet, men vem bryr sig? Känslan!

2 svar på ”På resande fot(o)”

Det var minsann en trevlig resa vi fick följa med på, gammal filmkamera känsla över studentbostaden. En härlig nostalgitripp! /Malin

Stängt för kommentering.