Kategorier
Stockholm

Färgat mörker

I dag blev det däremot inget fotande efter jobbet. Gick nämligen upp klockan 05.00 i morse. Vi hade bjudit in alla pappor med sina barn på Fars dagsfrukost så jag var på plats tidigt för att förbereda evenemanget.

”Två duvor”

Men jag har ju bilder kvar från i går!

”Kvinnorna på Stora Ny”

Är lite trött i skrivande stund men jag satsar på fredagsmys tillsammans med St Erik och sju giraffer.

2 svar på ”Färgat mörker”

Två duvor är för mer än sju giraffer. Vilken sällsam bild 1:an är. Ser ut som en teaterscen, såväl rekvisita som ljussättning. Men så är det ju gatans teater, säger du säkert. Häftig är den hursom. Gillar skärpan extra mycket den här gången (annars inget jag eftersträvar så sett) samt färgskalan. Extra poäng för den inte-direkt-tippade bildtiteln.
/tim

Sju giraffer är godare! Visst är det gatans teater! Tjejen som sitter är regissören av det som händer, dolt för betraktaren. Att något är på gång ser man på gester och kroppshållning hos dem som nyfiket dras mot epicentrum. Duvorna däremot, lämnar scenen. De vet! Gillar också ”solen” som på mina elevers vis hängts upp i ena hörnet.

Stängt för kommentering.