Kategorier
Stockholm

Fotografiska

Trött efter gårdagen ligger jag i soffan och slumrar sånär bort hela lördagen. Kämpar mig upp och iväg. En söderpromenad i eftermiddagssol är ju inte helt fel. Håller mig i de östra delarna av söder, Barnhusgatan är något av en utgångspunkt. Längs Bondegatan pågår en loppis, antar att det är de boende som sitter utanför sina hus och säljer av sitt överflöd och sitt skräp. Sympatisk idé.

Hittar väl inte direkt några höjdarmotiv. Får till sist till ett litet cykeltema om två bilder. På Götgatan skojbråkar några yngre tonåringar och jag får några skojiga bilder. Skojiga bara tills jag på datorn ser att de är elever på min skola. Det märkte jag inte när jag plåtade dem. Å andra sidan såg de inte mig heller.

Avslutar nere på Fotografiskas ettårsfest. Tar en gratis-Kronenbourg, isch! Kollar i restaurangen men det ser inte ut att finnas några goda öl där så jag lufsar strax mot Slussen.