Kategorier
Stockholm

Slussgaraget

Brukar ibland leta i Slussens mörkaste hål efter motiv. När jag kommer förbi Slussgaraget är portarna öppna. Jag tar en bild utifrån och in.

SLUS GARAGET

Ser fönsterrutorna längst in och går in och frågar om jag fick plåta dem. ”Fråga han där, hans farsa äger stället!” Får okej av ”han där” och tar några bilder. Det står bilar parkerade innanför så jag får ta det som bjuds.

Biltvätt

På vägen ut ser jag en trio feta tyskar. Tar en bild.

Tre stinna tyskar

När jag var i de tidiga tonåren cyklade jag och kompisarna runt mellan stadens bensinmackar och tiggde klistermärken. Dem satte vi sen på cykelramen och jag kommer särskilt ihåg ”Bosch tändstift”. Det märket var snyggt men för stort till och med för stänkskärmen. Här på Slussgaraget, som jag tror hette något annat, fick vi klistermärken för någon motorolja. Murco? Caltexstjärnan gillade vi.

För övrigt kan nämnas att jag nu bloggat på denna plats i ett drygt år. 22 juli 2010 debuterade jag och har med detta postat 328 inlägg. Skapligt!