Kategorier
Stockholm

Gnestaplanket 2011

Ju närmare jag kommer Gnestaplanket, desto mer tveksam blir jag angående antal bilder, vilka bilder, och hur jag ska få med en favorit i färg, när resten är svartvita. Och fungerar det med häftstift eller behöver jag spik. Kill your darlings heter det visserligen. Men måste man? Och som om jag inte har nog med bilder, känner jag mig tvungen att skriva ut två till. Jag får inga bekymmer med att täcka mina 2×2 meter, det kan ju vara en tröst. Tror Cathrine W:s tips att ta med fler bilder än vad som får plats och sen göra urvalet på plats, är en bra idé.

Åker dit i Malins bil, Cathrine är med. Får mina 2×2 plus lite extra yta så mitt överskott av bilder kommer väl till pass. Mycket folk passerar förbi och det är trevligt att prata med dem om mina bilder. Lika roligt är att träffa alla andra fotografer och surra lite. Sålde en bok och flera ville ha mitt visitkort. Förhoppningsvis hittar de till den här bloggen. Ännu roligare om de fortsätter att titta in.

Gnestaplanket var en mycket positiv upplevelse och det är bara att hoppas att jag får vara med nästa år igen.

8 svar på ”Gnestaplanket 2011”

Sitter här bland flyttkartongerna och blir lite avis på dej. Det hade varit kul att varit plats, men jag hade så mycket att göra hemma. Hur var intresset för dina bilder. Att du fick en bok såld, var ju kul. Hoppas att du var nöjd med dagen.
Har du någon semester kvar, det vore trevligt att träffas.
/Sven

Det var ju konkurrens om själarna när vi var 18 st fotografer som ställde ut. Men det var flera som stannade och pratade med mig om mina bilder. och som tog mitt visitkort. En mkt trevlig dag!
Nästa vecka är sista semesterveckan, så v kan ju ta en fika någonstans.

Det vore kul att ta en fika och en pratstund. Imorgon har man fullt upp och hoppas att jag kan koppla upp rätt så snart. Hör av mig.
/Sven

Jisses, jag ser ju höggravid ut!! Tack för igår, väldigt trevligt och jag hoppas som dig på en upprepning nästa år! /Malin

Men det syns ju inte att det är du 🙂 Tack själv, för trevligt sällskap och inte minst för bilskjutsen. Vi får väl se till att ta förbaskat bra bilder under året så de bara inte kan gå förbi oss 🙂

Kul att träffa dig också, Thomas. För att se Manchesterbilder får du gå tillbaka till mitt arkiv för tidigare inlägg. Från den 12 juli började jag lägga in dem. Genvägen är ju att titta i Manchester street-albumet som du finner i menyraden.
Ha det bra du med.

Stängt för kommentering.