Kategorier
Stockholm

Återställare

Fick ta en återställare då det inte gick att se mer än en vit sida av min blogg. Hur länge det var så vet jag inte. Återställaren innebär att de senaste blogginläggen försvann och att vi hoppar tillbaka ett antal dagar. Så kan det gå. Kollade precis om det hade med de senaste uppdateringarna att göra, men det verkade inte vara fallet.

Mycket jobbrelaterat att göra i helgen, får se om det blir tid till något annat än det och diverse fotbollsmatcher.

Slussensiluetter-Bilden togs vid min sväng på stan förra helgen. Var lite rostig märkte jag. Trodde jag ställt in ISO 200 men det var i själva verket auto-ISO:ts nedre gräns. Så det blev några oavsiktliga hög-ISO-bilder när ljuset var svagare. Mer konstnärligt, typ 🙂

Blev just påmind om varför jag aldrig skaffat bil: ”Andrea Davidson köpte en begagnad bil och var nöjd med köpet – tills hon upptäckte den förra ägarens döda släktingar i passagerarsätet.”

 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2015