Kategorier
Berlin Stockholm

Inga vettiga bilder blir tagna

Vaknar strax efter kl 4 och kan inte somna om. Får vänta en stund på att DN ska petas in genom brevinkastet och läser sen del 1 innan jag är färdig för omsomning.

Läser om Östersunds Fotbollsklubbs ambitioner:

”Daniel Kindberg tystnar för ett par ögonblick. Sedan flinar han.

– Det kommer att bli såhär: När vi blir mästare, när vi kvalar in till Champions League och sedan går vidare från gruppen… Om vi så spelar Champions League-final och förlorar den mot Barcelona så kommer det att finnas folk här i Östersund som säger: ”Vad var det jag sa? Jag visste att de inte skulle räcka till”.

Vad ska ni göra åt det då?

– Vi får väl helt enkelt se till att vinna finalen också.”

På onsdag börjar skolan och på måndag hoppas jag äntligen få träffa de flesta av mina elever. Har några småjobb att göra under helgen, bland annat att planera för Elevens Val där jag tänker mig att ha foto för 2:or och 3:or. Har 7×1 timme att fylla med innehåll.

liten-på-pappas-axlar-(1-av-1)

Dagens uppgift är annars att inhandla ett par sandaler att ha inomhus på jobbet. Tar bussen in till stan, promenerar sen Slussen-City t o r. Turister och Kulturevenemang överallt.

Inga vettiga bilder blir tagna.

Slussensiluetter-

 

 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2015