Kategorier
Stockholm

Söndagstankar

Sover så länge att jag känner mig osäker på om det fortfarande är söndag när jag vaknar.

Funderar på engelska orden host = värd, respektive hostile – fientlig. Hur hänger det ihop?

Den gatufotointresserade kan kolla här. Lite inspiration, kanske.

Jere Karalahti fick tio matchers avstängning efter en crosschecking mot huvudet på en motståndare. Sportjournalister tycker att hans klubb HV71 ska sparka honom. Själv svarar han på Instagram:  ”Ödet viskar till krigaren: ’Du kan inte stå emot stormen’ men krigaren viskar tillbaka: ’Jag är stormen.'”

hund-skuggor

På Namn och Nytt-sidan i DN i dag finns en teckning av Barbro Ingvaldsson föreställande Finnberget, 50-tal. Lite kul, för där växte jag upp just på femtitalet, från 1953.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2015