Kategorier
Stockholm

Tandpetare

I går kväll närde jag planer att åka in och plåta dimma med mera. Vaknar tidigt och läser DN men är sen så trött att jag somnar och sover till kl 10. Då är det lite sent att plåta dimma även om rester finns kvar. Nya tag i morgon bitti? Fan tro´t, sa Relingen. Åker ändå in till stan för att köpa ett par färgpatroner till Epson 3880 så jag kan fortsätta skriva ut elevernas bilder. I skolans värld får Elevens val inte kosta något så jag får bekosta eventuella utgifter själv. Och vad vore en fotokurs om deltagarna inte fick se sina bilder printade?

toothpicking-23

I am not, or not only, talking about right-wing contempt for the poor, although the dominance of compassionless conservatism is a sight to behold. According to the Pew Research Center, more than three-quarters of conservatives believe that the poor “have it easy” thanks to government benefits; only 1 in 7 believe that the poor “have hard lives.” And this attitude translates into policy. What we learn from the refusal of Republican-controlled states to expand Medicaid, even though the federal government would foot the bill, is that punishing the poor has become a goal in itself, one worth pursuing even if it hurts rather than helps state budgets.

Paul Krugman condemns ”compassionless conservatism”

En lös benbit i foten får mig att halta när jag kliver av bussen, så det blir tunnelbanan in till city.

Tillbaka på Slussen står en man i gamla konduktörkläder och spelar på en trumma och jag gissar att Saltsjöbanan firar nåt. Strax ser jag också ett tågsätt med gamla trävagnar på väg in mot just Slussen.

Tottenham – Liverpool, Klopp eller flopp?

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2015