Kategorier
Stockholm

Käftsmällen

Skrämmer tre rådjur när jag går till bussen. De vet inte riktigt vart de ska ta vägen, med mig på ena sidan och stora hus på den andra. Till sist är gräsytan snett bakom mig det minst läskiga alternativet.

Får till sist tummen ur och åker in till skoaffären. Det visar sig att jag får tag i det sista paret av den modell jag redan sett ut. Hoppas de är lika sköna att knalla i som de jag hade på mig i Berlin ch NYC, Får se om jag testar det i morgon. Har annars laddat kylen med diverse cancerkäk så jag behöver inte gå ut om jag inte vill.

Lite bildning kanske? Läs här om ett stycke Navajohistoria.

gosse-med-hörlurar

Drömmer ibland att jag är ute och fotar, vanligare nu att jag har iPhone även i drömmen. Men härom natten var det stora Canonen och då var det som vanligt, att vissa bilder inte gick att ta.

Googlade ju på New York-resor och -priser. Min kollega föreslog att jag skulle åka till Chicago. Får ta och kolla det – också.

Fick Serkan Günes bok ”Guide till landskapsfotografi”. Ska se om den är tillämplig i nästa omgång av Elevens Val – foto.

Turning-round

Östersunds fotbollslag gick upp i allsvenska. ”En käftsmäll” för alla rasister, då laget innehåller spelare från i stort jordens alla hörn och att klubben jobbar aktivt för integration och mångkultur.

 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2015